Zo draag je die little black dress ópnieuw, maar zie je er weer spectaculair uit

Aha! Zo draag je die little black dress voor de duizendste keer, maar zie je er toch spectaculair uit
Beeld: H&M

Heeft die all-over lange glitterjurk moeten wijken voor een berg kerstcadeautjes? En is je spaarvarkentje bij deze zo uitgemergeld dat je dit jaar nog maar eens zal moeten terugvallen op de enige zekerheid des levens: je little black dress? Maak je geen zorgen, met deze tips ziet het jurkje er als je duurste aankoop uit en jij spectaculair als nooit tevoren!

ZET IN OP ACCESSOIRES

Het gevaar bij opvallende feestjurken is dat jij er als een aanverwant van de kerstboom kunt gaan uitzien. Maar omdat jouw little black dress naar alle waarschijnlijkheid redelijk simpel is, kun jij all out gaan wat accessoires betreft. Denk aan gigantische oorbellen, talloze ringen, opvallende nagels en zelfs een kroon als je dat zou willen.

MAKE-UP MAGIC

Hetzelfde geldt voor je make-up. Niets die je outfit meer af maakt dan zwoele rode lippen. Of je zet je ogen in de kijker en laat gasten verdrinken in je blik. Dan hebben ze al helemaal geen aandacht meer voor de rest van je outfit. *wink wink*

PANTY UP

Goed nieuws, want de trends zitten ons duidelijk mee. Zo worden panty’s niet meer beschouwd als puur functioneel, maar werden ze gepromoot tot eyecatcher van jouw outfit. Zet je stelten in de spotlight met een panty met print. Voilà, statement gemaakt!

VOETENFETISJ

Heb jij net als ons een paar killer heels staan die eerder als interieurstuk dienen dan schoeisel, omdat ze zo opvallend en hoog zijn? Now is the time! Trek die hakken aan en sla iedereen met verstomming door die stelten van jou.