Keuzestress? Deze vijf soorten jurken zijn flatterend voor elk lichaamstype

*hellomagazine.com

Is een paar stelten jou helaas niet met de genen meegegeven, maar heb je wel een heuse voorgevel om trots op te zijn? Of beschik jij over een certified Kardashion-kont? En draag jij zoals elke vrouw graag af en toe een jurk? Dan hebben we goed nieuws, want deze vijf soorten jurken flatteren elke vrouw!

HEMDJURKEN

Veel regels bestaan er niet voor de hemdjurk, want iedereen staat er simpelweg goed mee. Wil je jouw exemplaar toch graag wat vorm geven? Opteer dan voor een tailleriempje. Ben je aan de kleine kant? Ga dan voor een kort exemplaar.

Embed from Getty Images

GEDRAPEERDE JURKEN

De beste manier om je figuur er beter uit te laten zien? Taille creëren! En laat dat nu net hetgeen zijn dat deze jurken doen. De horizontale plooitjes in de kleedjes geven je de illusie een taille te hebben en verbergen tegelijkertijd een buikje.

Embed from Getty Images

TEA DRESSES

Nog nooit gehoord van een tea dress? You should, want het retro romantische jurkje met een mooie taille doet je figuur alle eer aan. Het werd lang als oubollig beschouwd, maar is anno 2020 bezig aan een heuse comeback.

Embed from Getty Images

LITTLE BLACK DRESS

Er is een reden waarom de kleur zwart gezien wordt als de meest flatterende: het ziet er altijd gestroomlijnd uit. Een little black dress blijft dan ook de absolute winner wanneer je het silhouet vindt dat je het best staat.

Embed from Getty Images