Haartrends 2021: deze après-coronakapsels zij nu al grote favorieten

Dit zijn de haartrends van 2021!
FEM FEM

Een haartrend is nog nooit zo populair geweest als die van het afgelopen jaar. Iedereen had 'm! We hebben het natuurlijk over... de coronacoupe. 2020 zou 2020 niet zijn geweest zonder alle uitgroei, vettige haren en afgeschoren broskes. Maar nieuw jaar, nieuw haar! Tijd om je coupe onder handen te nemen, want in 2021 gaan we STRALEN!

En dit jaar zijn er trends voor iedereen. Van kort tot lang, langer, langst en van naturelle kleuren tot de meest flashy geverfde lokken. En ook accessoires mogen zeker niet ontbreken! Hier zijn dé haartrends van 2021. 

 

1. Go for a BOB!

In 2021 zullen de iconic hairstyles van de nineties weer trendy zijn. Kort tot boven de schouders, een lichte krul als extra touch en in de spiegel zie je J.Lo, euh... jezelf!

2. Rapunzel-allure

Kan je je haren niet missen? Is die bob een stap te ver? Dan kan je het tegenovergestelde doen: haren tot quasi over je poep zijn weer helemaal een hit! Wie had gedacht dat dit ooit zou terugkomen? De celebrities hebben de trend alvast goed ingezet. Take a look at the Jenners!

 

3. Heidi aus 2021!  

Als je nog steeds niet weet hoe je vlechtjes maakt, zoek het dan maar meteen op! De twee topmodellen - en zusjes - Gigi en Bella Hadid maken ons helemaal warm voor een zomer vol braids. Vooraan 2 kleine vlechtjes en je dagdagelijkse coupe krijgt meteen een speelse upgrade!

 

 

4. Bandana's all the way

Voor wie het nog niet doorhad: bandana's reiken dit jaar veel verder dan alleen maar cowboyfilms! Ze vormen de finishing touch aan elke outfit en je kan er letterlijk alle kanten mee uit. In de zomer van 2021 kunnen we niet meer zonder!

Jessica Alba neemt ons zo al helemaal mee naar tropische oorden en Liandra Sadzo toont aan dat het item ook in ons landje kan gedragen worden!

5. Frou Frou!

Sommige trends zetten zich gewoon rustig verder. De pony, bijvoorbeeld, nemen we nog een jaartje mee. Deze coupe geeft je de look van een jonge businessvrouw, speels en classy!

Niemand anders dan deze twee Belgische powervrouwen, die Amerika op hun manier veroverden, hebben 2021 als trendsetters ingezet... Ofcourse gaat dit over Astrid Coppens en de enige echte Angèle!

6. Naturelle kleuren of lichte balayage

2021 wordt een puur jaar, puur natuur om exact te zijn. Ben je toch geen 100% fan van jouw haarkleur dan kan je altijd voor het natural kleureffect gaan aan de hand van highlights of balayage!

Onze (ex-) missen België zijn zonder twijfel dé voorbeelden van deze natural looks.

 

7. Dolle dotjes

Bij "dotjes" denk je meteen aan het legendarische optreden van Miley Cyrus op de VMA's in 2013... Met haar weinig verhullend muizenpakje, felrode lippenstift en twee iconische hoog opgestoken dotjes liet ze zich van haar wildste kant zien tijdens haar (twerk)performance op 'Can't Stop' met Robin Thicke.

Die gekke dresscode van Miley laten we in het verleden, maar de hairstyle duidelijk niet! Tijdens de online fashionshows van Armani en Balmain was deze look afgelopen jaar al niet weg te slaan. Het zorgt meteen voor een cute en chique uitstraling, iets dat Mrs Bieber helemaal omschrijft.

8. A flashy touch

Voor diegenen die graag zot doen, keep on going! De flashy highlights zijn zeker niet meer anno 1999. Dit komt grotendeels door wereldbekende TikTok zusjes d'Amelio. Charli en Dixie maakten het weer helemaal hip.

... Of misschien moeten we de eer van flashy trendsetter toch aan the one and only Billie Eilish geven...