Cool! Deze DIY kattenmand kost quasi niets en staat nog goed in je interieur ook

Cool! Deze DIY kattenmand kost quasi niets en staat nog goed in je interieur ook
Beeld: Pinterest

Cat lovers als we zijn willen we enkel het beste voor ons troeteldier. Al denkt ‘ons Minou’ anders over die kattenmand waar we onze laatste 89 euro aan spendeerden. Daarom speciaal voor alle kattenmoeders: een DIY kattenmand die je bijna geen geld kost en nog eens goed staat in je interieur ook!

FOOLPROOF KATTENMAND

Het enige wat je voor deze leuke kattenmand in huis hoeft te halen, is a. een mand – die je zelfs op een rommelmarkt kunt scoren – en b. wat gereedschap à la pluggen om de mand aan je muur vast te haken. Leg er nog een dekentje of kussen in en je kat zal er helemaal ondersteboven van zijn.

Kattenmand

DIENBLAD WORDT KATTENBED

Een gelijkaardig idee is onderstaand dienblad dat getransformeerd werd in verwarmd kattenbed. Het dienblad wordt ondersteund door twee plankdragers, en werd voor de zekerheid ook nog eens aan de gordijnroede vastgemaakt met een touw. Hang het DIY kattenbed boven een chauffage en je viervoeter zal er niet meer weg te slaan zijn.

Kattenmand

KATTENHANGMAT IN EEN-TWEE-DRIE

Laatste DIY die een eervolle vermelding verdient is de kattenhangmat. Bevestig aan elke hoek van een flexibel kussen twee linten. Maak met de linten vervolgens een knoop rond de tafelpoten van je bijzet- of salontafeltje. Et voilà, kattenhangmat!

Kattenmand